Instructor de înot din Capitală, acuzat că a violat o fetiţă de 7 ani

  • Un instructor de înot din Capitală este acuzat că a violat o fetiţă de 7 ani, miercuri, în incinta unui bazin din cadrul unui club de înot din Sectorul 2.
  • Bărbatul în vârstă de 20 de ani a fost reţinut.
978 afișări
Imaginea articolului Instructor de înot din Capitală, acuzat că a violat o fetiţă de 7 ani

Poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Secţia 6 Poliţie, sub supravegherea procurorului specializat în investigarea abuzurilor sexuale comise asupra minorilor, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, au reţinut un tânăr, în vârstă de 20 de ani, faţă de care se fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de viol.

De fapt, luni, în 13 februarie 2024, în jurul orei 20.30, Secţia 6 Poliţie a fost sesizată, de o femeie, cu privire la faptul că fiica sa în vârstă de 7 ani ar fi fost victima unei infracţiuni de viol, bănuit de comiterea faptei fiind instructorul de înot.

Evenimentul ar fi avut loc în incinta unui bazin de înot din cadrul unui club, situat în Sectorul 2.

În urma cercetărilor, a fost identificat şi depistat un tânăr, în vârstă de 20 de ani, angajat ca instructor în baza unui contract de activitate sportivă în cadrul clubului respectiv. Din cercetări, s-a stabilit că la momentul comiterii faptei, acesta se afla în timpul programului de lucru.

Cel în cauză a fost condus la audieri, iar, în baza probatoriului administrat, a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat magistraţilor, cu propunere legală.

Cercetările sunt continuate de către Secţia 6 Poliţie, sub supravegherea procurorului specializat în investigarea abuzurilor sexuale comise asupra minorilor, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de viol, în forma agravată.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici