Întârziere de 14 ore a unui avion, la Sibiu. Alte zboruri sunt perturbate

Avionul de la Madrid care ar fi trebuit să ajungă în timpul nopţii de marţi spre miercuri, la ora 00.40, a aterizat pe Aeroportul Internaţional Sibiu cu întârziere de mai bine de 14 ore, iar alte curse au perturbări în program, una dintre ele fiind anulată, din transmite corespondentul MEDIAFAX.

481 afișări
Imaginea articolului Întârziere de 14 ore a unui avion, la Sibiu. Alte zboruri sunt perturbate

Întârziere de 14 ore a unui avion, la Sibiu. Alte zboruri sunt perturbate

Purtătorul de cuvânt al Aeroportului Internaţional Sibiu, Nicoleta Boborodea, a declarat, miercuri, presei, că mai multe zboruri au înregistrat întârzieri, cea mai mare fiind cea a cursei de la Madrid, în vreme ce aeronava Tarom care ar fi trebuit să plece la Munchen a rămas la sol, pasagerii fiind rerutaţi.

"Aeronava Blue Air, care efectuează zborul de la Stuttgart spre Sibiu, cu numărul BMS330, având sosirea programată în mod normal la ora 14:00, va ajunge la ora 18:50. Din acest motiv, plecarea spre Stuttgart, respectiv zborul BMS329, programat la ora 14:35, va avea întârziere, noua oră anunţată pentru decolare fiind 19:30. Zborul Tarom cu numărul RO311, de la Sibiu la Munchen, cu plecarea programată la ora 18:25, a fost anulat. Toţi pasagerii au fost rerutaţi pe zboruri alternative. Aeronava Wizzair, care ar fi trebuit să ajungă în cursul nopţii trecute, la ora 00.40 de la Madrid, a aterizat la ora 15:00”, a spus Nicoleta Boborodea.

Traficul aerian se desfăşoară în condiţii de iarnă la Aeroportul Internaţional Sibiu, unde pe tot parcursul zilei a nins constant, însă a fost menţinută starea de operaţionalitate a pistei, platformei şi căilor de rulare prin intervenţia rapidă a utilajelor de deszăpezire.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici