Întârzieri de peste trei ore la şapte trenuri, din cauza unei avarii între Videle şi Ciolpani

Şapte trenuri InterRegio şi două Regio au avut, duminică, întârzieri între 40 şi 190 de minute, din cauza vegetaţiei aduse de vântul puternic pe calea ferată, între Videle şi Ciolpani, fiind întreruptă tensiunea pe unul dintre firele de contact.

740 afișări
Imaginea articolului Întârzieri de peste trei ore la şapte trenuri, din cauza unei avarii între Videle şi Ciolpani

Trenuri cu întârziere de peste trei ore din cauza unei avarii între Videle şi Ciolpani

Potrivit CFR Călători, duminică în jurul orei 4, între Videle şi Ciolpani, din cauza vegetaţiei aduse de vântul puternic pe calea ferată, în firul 1 de contact s-a întrerupt tensiunea.

Firul 2 era, de asemenea, închis pentru lucrările de la infrastructura feroviară.

Până a fost remediată problema şi redeschisă circulaţia, şapte trenuri InterRegio şi două Regio au fost afectate.

Acestea au circulat cu întârzieri între 40 şi aproximativ 190 de minute.

”În situaţia în care pasagerii care au bilete/abonamente la trenurile afectate vor să renunţe la călătorie, vor primi, la cerere, contravaloarea biletelor/călătoriilor, conform Regulamentului de transport pe calea ferată, în vigoare”, arată CFR.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici