Intervenţie a pompierilor în Gara Saligny, unde existau scurgeri la un vagon încărcat cu propan

O garnitură de tren formată din 42 de vagoane cisternă încărcate cu propan a fost oprită, joi dimineaţă, în Gara Saligny din judeţul Constanţa, după ce s-a descoperit că la unul dintre vagoane existau scurgeri.

56 afișări
Imaginea articolului Intervenţie a pompierilor în Gara Saligny, unde existau scurgeri la un vagon încărcat cu propan

Intervenţie a pompierilor în Gara Saligny, unde existau scurgeri la un vagon încărcat cu propan (Imagine din arhivă; Cristi Cimpoes/Mediafax Foto)

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă "Dobrogea" al judeţului Constanţa, incidentul s-a produs în jurul orei 7.00, iar la faţa locului au fost trimise mai multe autoutilitare, pompierii izolând zona.

De asemenea, au fost anunţaţi şi specialiştii de la Petromidia, care, sosiţi la faţa locului, au concluzionat că vagonul respectiv prezenta scurgeri minore la două vane. Problema a fost remediată în scurt timp, iar garnitura şi-a reluat circulaţia.

Potrivit directorului Diviziei "Infrastructură" din cadrul Regionalei CFR Constanţa, Dorin Maier, această situaţie nu a provocat întârzieri în circulaţia trenurilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici