Intervenţie atipică în Bucureşti: cum a fost salvat un bărbat diagnosticat cu obezitate morbidă

Peste 20 de salvatori, pompieri, paramedici, medici şi asistenţi ISU Bucureşti Ilfov şi UPU-SMURD Floreasca au intervenit, luni, pentru salvarea unui bărbat diagnosticat cu obezitate morbidă, de aproximativ 400 kg, care acuza dificultăţi locomotorii.

2120 afișări
Imaginea articolului Intervenţie atipică în Bucureşti: cum a fost salvat un bărbat diagnosticat cu obezitate morbidă

Intervenţie atipică în Bucureşti: cum a fost salvat un bărbat diagnosticat cu obezitate morbidă

„Împreună, pentru a salva o viaţă! O misiune atipică, cu angrenaj impresionant de forţe a avut loc astăzi, în Bucureşti, unde, peste 20 de salvatori, pompieri, paramedici, medici şi asistenţi din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă <Dealul Spirii> Bucureşti-Ilfov, respectiv UPU-SMURD Floreasca au intervenit pentru salvarea unui bărbat diagnosticat cu obezitate morbidă, de aproximativ 400 kg, care acuza dificultăţi locomotorii”, transmite ISUBF.

Echipajele medicale SMURD au constatat că bolnavul suferise un accident vascular.

„Dificultatea misiunii a constat în extragerea bărbatului şi transportarea acestuia până la autospeciala transport victime multiple, aflată în dotarea pompierilor salvatori. Astfel, pentru soluţionarea acestui caz dificil, au fost dislocate patru autospeciale cu apă şi spumă, două autospeciale transport victime multiple, o autoscară, o descarcerare grea , o ambulanţă SMURD terapie intensivă mobilă, toate fiind încadrate cu peste 20 de salvatori. Bărbatul a fost transportat în siguranţă la o Unitate de Primiri Urgenţe, în vederea evaluării, monitorizării şi aplicării procedurilor medicale specifice în vederea oferirii unui tratament adaptat nevoilor pacientului”, potrivit comunicatului de presă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici