Intervenţii de urgenţă în Iaşi, din cauza vremii

Pacienţi cronici, femei însărcinate şi persoane de naţionalitate ucraineană au fost preluate de autospecialele ISU Iaşi din zonele vizate de avertizarea meteorologică de vreme rea.

640 afișări
Imaginea articolului Intervenţii de urgenţă în Iaşi, din cauza vremii

Intervenţii de urgenţă în Iaşi, din cauza vremii

Potrivit ISU Iaşi, în timpul nopţii de miercuri spre joi, autospeciala pentru transport victime multiple şi şenilata de la Galaţi împreună cu un asistent SAJ s-au deplasat la Probota pentru a prelua un adult dependent de oxigen.

De asemenea, pompierii voluntari din Scânteia au continuat să acţioneze pentru deblocarea drumului de acces. O femeie însărcinată şi un copil care se aflau într-un autoturism au reuşit să ajungă acasă.

În curul dimineţii de joi, şenilata de la Galaţi a transportat 11 persoane, cetăţeni ucraineni, din localitatea Mihail Kogălniceanu în localitatea Ţigănaşi, la spaţiul de cazare organizat de Primăria Ţigănaşi.

Tot o şenilată sosită în sprijin de la Galaţi a transportat o femeie însărcinată, din localitatea Cârniceni, la echipajul medical pentru a o transporta la spital.

Totodată, şenilata de la Galaţi s-a deplasat şi în satul Mihail Kogălniceanu, din comuna Ţigănaşi, pentru a prelua un pacient pentru dializă.

Avertizarea cod roşu de vreme rea este valabilă până joi dimineaţa, la ora 10.00.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici