Inundaţii în ţară: Sute de gospodării afectate în ultimele 24 de ore/ Intervenţii în 11 judeţe | VIDEO

Peste 260 de gospodării din 11 judeţe au fost afectate de inundaţiile din ultimele 24 de ore. Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU) a transmis că nouă persoane au fost evacuate preventiv.

680 afișări
Imaginea articolului Inundaţii în ţară: Sute de gospodării afectate în ultimele 24 de ore/ Intervenţii în 11 judeţe | VIDEO

IGSU: Sute de gospodării afectate de inundaţiile din utimele 24 de ore

IGSU a transmis, miercuri dimineaţa, că pompierii au intervenit non stop în sprijinul populaţiei şi autorităţilor din zonele afectate, în ultimele zile, de inundaţii.

„Efecte au fost înregistrate în 11 judeţe ( Argeş, Bacău, Bistriţa-Năsăud, Călăraşi. Iaşi, Maramureş, Mureş, Neamţ, Prahova, Suceava şi Vaslui), iar misiunile salvatorilor au vizat evacuarea apei din 38 subsoluri şi 262 gospodării ale cetăţenilor, fiind afectate 45 locuinţe. Acţiunile din teren ale pompierilor a făcut ca aceste evenimente să nu se soldeze cu victime în rândul cetăţenilor, în acest sens fiind evacuate preventiv 9 persoane din zonele unde exista risc iminent de producere a inundaţiilor”, a transmis IGSU.

La ora transmiterii acestei ştiri, nu mai sunt semnalate situaţii deosebite care să pună în pericol populaţia.

Singura intervenţie în desfăşurare are loc în localitatea Negri din judeţul Bacău, unde pompierii acţionează cu motopompe pentru evacuarea apei din două curţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici