Inundaţii în Teleorman. Trafic îngreunat în Drăgăneşti Vlaşca, unde un drum este acoperit cu ape

Un drum judeţean din Drăgăneşti Vlaşca, judeţul Teleorman, este inundat în urma ploilor puternice. Apa ajunge la 10 de centimetri.

318 afișări
Imaginea articolului Inundaţii în Teleorman. Trafic îngreunat în Drăgăneşti Vlaşca, unde un drum este acoperit cu ape

Inundaţii în Teleorman. Trafic îngreunat în Drăgăneşti Vlaşca, unde un drum este acoperit cu ape

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Teleorman, la Drăgăneşti Vlaşca apa a inundat şoseaua pe DJ 503, cu o adâncime de 10 centimetri şi o lungime de 20 de metri.

Apa nu a ajuns la magazine, nici în zona pieţei.

De asemenea, inundaţiile nu au afectează E70, spre deosebire de zilele trecute, când apa a ajuns pe drumul european.

Miercuri, probleme au fost şi pe DJ 612 Orbeasca - Băbăiţa, unde din cauza ploilor abundente apa a ajuns pe drum, măsurând 60 de centimetri. Circulaţia a fost deviată. În localitatea Băbăiţa au fost inundate 35 de gospodării, iar pentru protejarea locuinţelor, pompierii au umplut 300 de saci cu nisip care au fost puşi în jurul caselor.

Joi, la Băbăiţa apa a scăzut.

Taguri:
teleorman,
inundaţii,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici