Inundaţiile afectează drumurile: Ieşirea de pe o autostradă, complet blocată, miercuri seara

Din cauza apei acumulate pe carosabil, breteaua de ieşire din autostrada A1 Sibiu-Deva către DN7 Orăştie(kilometrul 334) este blocată, iar traficul rutier este deviat, potrivit Centrului Infotrafic.

705 afișări
Imaginea articolului Inundaţiile afectează drumurile: Ieşirea de pe o autostradă, complet blocată, miercuri seara

Noi inundaţii în România, miercuri seara: Ieşirea de pe o autostradă, complet blocată

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, miercuri seara, din cauza apei acumulate pe suprafaţa de rulare, breteaua de ieşire din autostrada A1 Sibiu-Deva către DN7 Orăştie(kilometrul 334) este blocată.

Traficul rutier va fi deviat de pe A1 Sibiu-Deva (KM 353) pe DN7 Simeria, pentru aproximativ o oră.

Şoferii sunt sfătuiţi să circule cu foarte mare atenţie şi cu viteză redusă, să folosească luminile de întâlnire şi fiecare manevră să fie efectuată numai după o temeinică asigurare, pentru a putea evita producerea de accidente rutiere

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici