Investiţii de 29 de milioane de lei pentru digitalizarea a cinci spitale din Capitală

Noi proiecte de investiţii în valoare de 29 de milioane de lei au fost aprobate pentru finanţare prin PNRR în cinci spitale din Capitală, a anunţat marţi primarul Nicuşor Dan.

101 afișări
Imaginea articolului Investiţii de 29 de milioane de lei pentru digitalizarea a cinci spitale din Capitală

Investiţii de 29 de milioane de lei pentru digitalizarea a cinci spitale din Capitală. Sursa foto: Facebook / Nicuşor Dan

Este vorba de spitale aflate în administrarea Primăriei Municipiului Bucureşti.

Astfel, spitalele Filantropia, Spitalul Clinic de copii „Dr. Victor Gomoiu”, Foişor, Spitalul Clinic Sfânta Maria, Spitalul Clinic de Obstretică-Ginecologie „Prof. Dr. Panait Sârbu” vor primi în total peste 29 de milioane de lei pentru investiţii în sistemele informatice şi în infrastructura digitală. Investiţiile vor asigura eficientizarea activităţii personalului medical în beneficiul pacienţilor, susţine Nicuşor Dan.

Conform acestuia, în ultimii trei ani, Primăria Capitalei a atras fonduri nerambursabile în valoare de peste 274 de milioane de lei pentru modernizarea serviciilor medicale din spitalele aflate în administrare. Este vorba despre investiţii în echipamente, clădiri noi, renovări, modernizarea sistemelor de detectare a incendiilor precum şi reducerea riscurilor de infecţii nosocomiale.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici