Ion Mituş, unchiul lui Leo de la Strehaia, a murit într-un accident de maşină. Bolidul de lux tocmai trecea pe lângă un echipaj de poliţie

  • Unchiul lui Leo de la Strehaia, Ion Mituş, a murit, marţi, în urma unui accident pe Drumul Naţional 6
  • Bolidul de lux pe care-l conducea a pătruns pe contrasens şi a lovit o maşină
  • Mituş a trecut pe lângă un echipaj de Poliţie, care amenda un alt şofer
22096 afișări

Unchiul lui Leo de la Strehaia, Ion Mituş, a murit, marţi, în urma unui accident pe Drumul Naţional 6, în zona localităţii Faţa Cremenii, după ce bolidul de lux pe care-l conducea a pătruns pe contrasens şi a lovit o maşină. Mituş a trecut pe lângă un echipaj de Poliţie, care amenda un alt şofer.

Potrivit unor surse locale, Ion Mituş, unul dintre cei mai bogati romi din Strehaia şi unchiul lui Leo de la Strehaia, se afla într-un bolid de lux, împreună cu soţia sa.

Şoferul ar fi făcut mai multe depăşiri neregulamentare, iar la un moment dat, chiar ar fi trecut pe lângă un echipaj al poliţiei în timp ce mergea pe contrasens.

În acel moment, însă, poliţiştii sancţionau un alt şofer care încalcase legea, aşa că n-au avut timp să plece după Mituş.

Câţiva kilometri mai departe, bărbatul de 50 de ani din Strehaia, a intrat pe contrasens, a lovit o autoutilitară, iar Ion Mituş a murit pe loc.

„Un bărbat de 50 de ani din localitatea Strehaia în timp ce conducea un autoturism pe DN 6 în afara localităţii Faţa Cremenii, pe fondul vitezei excesive şi după efectuarea unei depăşiri neregulamentare a pătruns pe contrasens unde a intrat în coliziune cu o autoutilitară condusă de un bărbat de 37 de ani. În urma impactului a rezultat decesul conducătorului autoturismului. S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă”, a declarat Andreea Rădoi, purtător de cuvânt IPJ Mehedinţi.

Potrivit Poliţiei Mehedinţi, soţia bărbatului, pasager pe scaunul din dreapta, a fost salvată de centura de siguranţă, pe care, însă, şoferul nu o folosea.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici