VIDEO  Israelul arată imagini cu intrările în tunelul Hamas de sub spitalele din Gaza

  • Armata israeliană (IDF) a arătat imagini despre care Statul Major israelian a spus că arătau existenţa unor tuneluri.
  • Ar fi folosite de Hamas ca centre de comandă sau pentru a lansa rachete, sub şi în apropierea spitalelor din partea de nord a Fâşiei Gaza.
  • Hamas neagă utilizarea spitalelor din Gaza în aceste scopuri.
886 afișări
Imaginea articolului Israelul arată imagini cu intrările în tunelul Hamas de sub spitalele din Gaza

Israelul arată imagini cu intrările în tunelul Hamas de sub spitalele din Gaza

În imaginile prezentate de purtătorul de cuvânt israelian Daniel Hagari se pot vedea vedea fotografii, videoclipuri, imagini nocturne în infraroşu care arată cămine de vizitare folosite ca puncte de acces, precum şi militanţi înarmaţi în apropiere, în toiulnopţii.

Atenţia armatei israeliene se concentrează asupra principalului spital din Gaza, al-Shifa, suspectat că ar găzdui unii lideri Hamas, unde au avut loc şi schimburi de focuri cu soldaţi israelieni.

În imagini pot fi văzute şi alte două spitale, construite cu finanţare din Qatar, respectiv Indonezia. Israelului acuză Hamas că foloseşte civilii ca scut.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici