Italia: Prostituate românce, ucise în ritualurile unei secte sataniste

Mai multe prostituate românce au fost victimele unei secte sataniste italiene, "Bestiile Satanei", ai cărei lideri au fost condamnaţi la închisoare pentru uciderea de persoane în ritualuri satanice.

895 afișări
Imaginea articolului Italia: Prostituate românce, ucise în ritualurile unei secte sataniste

Italia: Prostituate românce, ucise în ritualurile unei secte sataniste (Imagine: Mediafax Foto)

Activitatea sectei a fost dezvăluită în urma unei anchete realizate de procuratura din Monza, după o serie de incidente similare au avut loc în nordul ţării, în Milano şi în împrejurimi, informează publicaţia Agenfax, în ediţia electronică. Investigaţia a început după ce un tânăr din Brugherio, provincia Milano, a declarat că unul dintre colegii săi de clasă, un anume Cristian Frigerio, dispărut de o perioadă, a fost sacrificat de satanişti într-o biserică, situată între localităţile Brugherio şi Monza, care este utilizată frecvent pentru ritualuri dedicate demonilor.

În acelaşi edificiu fusese sacrificată şi o tânără prostituată româncă, contactată de un membru al sectei în schimbul unei sume importante de bani. Se pare că şi alte tinere prostituate, de origine română, ar fi fost "sacrificate" în numele Satanei, deoarece membrii sectei doresc "purificarea" societăţii", eliminând toate "mizeriile umane".

Membrii sectei îi ucideau cu ferocitate şi pe cei care doreau să părăsească grupul, utilizând metode care să pară a fi o simplă sinucidere. Unul dintre cazurile de acest gen este cel al lui Andrea Ballarin, găsit la periferia localităţii Lombardo, provincia Varese.

Investigatorii încearcă să elucideze acum cazul altor tinere românce descoperite în provincia Lecco, la câţiva kilometri de Monza. Tinerele, care proveneau din Mediaş, se pare că au fost şi ele "purificate" de membrii sectei sataniste. Cadavrul unei alte femei, neidentificate, a fost descoperit luni în apropiere de Esino Lario, provincia Lecco, relatează Adnkronos, în pagina electronică.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici