Jaf armat la o benzinărie din Călăraşi

Doi indivizi cu cagule pe faţă au jefuit, în noaptea de sâmbătă spre duminică, o staţie de alimentare cu carburant din municipiul Călăraşi, ameninţând-o pe vânzătoare cu un pistol, posibil de jucărie, şi furând apoi 330 de lei şi telefonul mobil al femeii.

44 afișări
Imaginea articolului Jaf armat la o benzinărie din Călăraşi

Jaf armat la o benzinărie din Călăraşi (Imagine din arhivă; Mediafax Foto/AFP)

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Judeţean de Poliţie Călăraşi, bărbaţii mascaţi au aşteptat un moment prielnic pentru a ataca, iar în momentul în care au intrat în staţie unul dintre ei, cu o armă în mână, a cerut femeii din clădirea staţiei de benzină să-i dea toate încasările din casa de marcat, dar şi telefonul mobil, pentru a nu avea ulterior posibilitatea să anunţe Poliţia.

Din declaraţiile vânzătoarei a reieşit că pistolul cu care a fost ameninţată ar putea fi unul de jucărie, iar ulterior cei doi bărbaţi mascaţi şi îmbrăcaţi în haine de culoare neagră au dispărut.

Potrivit primelor cercetări ale poliţiştilor din Călăraşi, staţia de alimentare cu carburant are sistem video de supraveghere în stare de funcţionare, iar vânzătoarea a apăsat butonul de panică după plecarea infractorilor. În două minute şi 17 secunde agenţii firmei de pază au venit la faţa locului.

Iniţial, reprezentanţii staţiei de alimentare cu carburant au estimat că paguba ar putea fi de 1.000 de lei, dar inventarul efectuat ulterior a stabilit că suma care lipseşte este de 330 de lei.

Oamenii legii au prelevat probe de la locul infracţiunii, iar la ora transmiterii ştirii poliţiştii continuă cercetările pentru identificarea şi prinderea infractorilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici