Jaf armat la o casă de schimb valutar din Mangalia

Două persoane mascate au atacat, sâmbătă dimineaţă, o casă de schimb valutar din Mangalia, ameninţând-o pe vânzătoare cu o armă fără a-i face însă vreun rău, atacatorii plecând din unitate cu aproape o jumătate de miliard de lei vechi.

41 afișări
Imaginea articolului Jaf armat la o casă de schimb valutar din Mangalia

Jaf armat la o casă de schimb valutar din Mangalia

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, inspectorul Radu Croitoru, cei doi bărbaţi, care aveau capetele acoperite cu cagule, au atacat casa de schimb valutar sâmbătă dimineaţă, în jurul orei 08.00, atunci când casiera s-a prezentat la lucru. Ei au aşteptat ca femeia să descuie uşa de la intrare şi apoi au năvălit peste ea, ameninţând-o cu un pistol.

Casieriţa, speriată, le-a descuiat casa de bani aflată în incintă, de unde le-a dat celor doi atacatori lei şi valută în sumă totală de peste 45.000 de lei.

După ce au luat banii, cei doi au ieşit imediat afară şi s-au făcut nevăzuţi, fără să o agreseze pe femeie.

Deşi aceasta a apăsat imediat butonul de panică, iar în câteva minute la faţa locului au ajuns poliţişti şi agenţi ai firmei de securitate cu care societatea respectivă avea contract, cei doi nu au fost de găsit.

Inspectorul Radu Croitoru precizează că anchetatorii au realizat deja un cerc de suspecţi, pe baza imaginilor surprinse de camerele video de supraveghere cu care era dotată casa de schimb valutar. Ei cred că atacatorii urmăreau de mai multă vreme societatea respectivă şi ştiau că angajaţii lăsau peste noapte sume mari de bani în seif.

Cercetările sunt continuate de poliţiştii din Mangalia, ajutaţi şi de colegii lor din Constanţa, deoarece se bănuieşte că cei doi hoţi au atacat şi case de schimb din Constanţa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici