Jaf în Bacău. Doi tineri au furat 10.000 de euro de sub salteaua unui bărbat

Doi tineri din Bacău au intrat în locuinţa unui bărbat din localitatea Moineşti şi au furat 10.000 de euro de sub saltea.

1569 afișări
Imaginea articolului Jaf în Bacău. Doi tineri au furat 10.000 de euro de sub salteaua unui bărbat

Potrivit unui comunicat transmis, vineri, de Poliţia Bacău, în noiembrie anul trecut un bărbat de 50 de ani din Moineşti a sunat la Poliţie să anunţe că persoane necunoscute i-au furat din locuinţă 10.000 de euro.

Acum au fost prinşi doi localnici, de 21 şi 26 de ani, bănuiţi de furt.

Din cercetări a rezultat că cei doi au intrat în locuinţa bărbatului când acesta era plecat şi au furat 10.000 de euro de sub salteaua unui pat.

La două luni după furt, cei doi au intrat şi în magazia unei societăţi şi au furat scule şi subansamble în valoare de 35.000 de lei.

Poliţiştii au reuşit să recupereze o parte din prejudiciu, în valoare de 17.000 de lei.

Cei doi tineri au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici