JAF la benzinărie: Un bărbat cu cagulă pe cap i-a ameninţat cu un pistol pe angajaţi şi a fugit cu banii

Un bărbat cu cagulă pe faţă a intrat într-o benzinărie din Sibiu, vineri noapte, iar după ce i-a ameninţat pe angajaţi cu un pistol a luat 1.600 de lei din casierie şi a fugit, el fiind prins la scurt timp de către poliţişti, care au stabilit că pistolul folosit la comiterea jafului era de jucărie.

217 afișări
Imaginea articolului JAF la benzinărie: Un bărbat cu cagulă pe cap i-a ameninţat cu un pistol pe angajaţi şi a fugit cu banii

JAF la benzinărie: Un bărbat cu cagulă pe cap i-a ameninţat cu un pistol pe angajaţi şi a fugit cu banii

Potrivit unui comunicat de presă al Poliţiei Judeţene Sibiu, în noaptea de vineri spre sâmbătă un bărbat cu cagulă pe faţă a intrat într-o benzinărie din municipiul Sibiu, unde a ameninţat personalul cu un pistol, a sustras 1.600 de lei din casierie şi a fugit.

"În urma sesizării, echipa operativă şi toate echipajele mobile din teren alertate au reuşit să îl prindă pe autor, un bărbat în vârstă de 25 de ani, domiciliat în localitatea Scorniceşti, fără antecedente penale", menţionează reprezentanţii Poliţiei, precizând că prejudiciul a fost recuperat în totalitate.

În urma verificărilor anchetatorii au stabilit că pistolul folosit la comiterea jafului era de jucărie.

Tânărul a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând să fie dus la instanţă cu propunere de arestare preventivă, pentru tâlhărie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici