Video JAF la o bancă din Cluj: Au fost furaţi 20.000 de lei. Hoţul a reuşit să fugă/ Banca anunţă că banii sunt asiguraţi | FOTO, VIDEO

Un bărbat a intrat luni într-o bancă din municipiul Cluj-Napoca şi, sub ameninţare, a furat aroximativ 20.000 de lei. Poliţia îl caută.

2195 afișări

Potrivit Poliţiei Cluj, o persoană care avea faţa acoperită a intrat într-o unitate bancară din municipiul Cluj-Napoca şi, sub ameninţare, a sustras o sumă de bani, după care a fugit.

Nicio persoană nu a fost rănită.

După vizionarea imaginilor de pe camerele de supraveghere, anchetatorii au stabilit că bărbatul a avut un cuţit.

”Imediat după sesizarea incidentului, toate echipajele de poliţie au fost mobilizate pe teren în vederea depistării bărbatului în cauză. Urmează să se stabilească cu exactitate împrejurările în care s-a produs incidentul, suma care a fost sustrasă şi celelalte date de interes pentru soluţionarea cazului. Ancheta este coordonată de către Serviciul de Investigaţii Criminale din cadrul inspectoratului”, arată Poliţia Cluj.

Semnalmentele bărbatului sunt: circa 1,80 - 1,85 metri, vârstă aproximativă 25-30 de ani, constituţie atletică, păr uşor grizonat, tuns scurt, ten uşor măsliniu. Autorul purta o bluză de trening neagră, pantaloni de blugi negri, largi.

Surse din Poliţie au declarat pentru MEDIAFAX că bărbatul a reuşit să fure 20.000 de lei.

Cluj: Banca a cărei agenţie a fost jefuită dă asigurări că banii sunt asiguraţi

Banca Transilvania a anunţat, luni, că banii sustraşi în urma unui jaf la o agenţie din cartierul Dâmbul Rotund din Cluj-Napca sunt asiguraţi, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit unui comunicat al Băncii Transilvania transmis, luni, la solicitarea MEDIAFAX, se acordă ȋntregul suport autorităţilor care se ocupă de procedurile de investigare.

„La Agenţia BT Dâmbu Rotund din Cluj-Napoca a avut loc astăzi un jaf în urma căruia a fost sustrasă o sumă de bani. Nicio persoană nu a fost rănită, iar banii sunt asiguraţi. Banca Transilvania acordă ȋntregul suport autorităţilor care se ocupă de procedurile specifice de investigare”, se arată în comunicat.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici