JAF LA O BENZINĂRIE DIN OLT. Vânzătorul a fost înjunghiat cu un cuţit de către atacator

Un bărbat care avea faţa acoperită a jefuit o benzinărie din localitatea Dobroteasa, judeţul Olt, unde l-a atacat cu un cuţit pe vânzător şi a fugit apoi cu 1.500 de lei, în urma incidentului angajatul benzinăriei ajungând în stare gravă la spital, cu două plăgi înjunghiate.

535 afișări
Imaginea articolului JAF LA O BENZINĂRIE DIN OLT. Vânzătorul a fost înjunghiat cu un cuţit de către atacator

JAF LA O BENZINĂRIE DIN OLT. Vânzătorul a fost înjunghiat cu un cuţit de către atacator

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt, comisarul Claudia Radu, oamenii legii au fost sesizaţi de către vânzătorul unei benzinării, diminică, în jurul orei 04.00, că un bărbat cu faţa acoperită a intrat într-o benzinărie de pe DN 67 B, aflată în comuna Dobroteasa.

Oamenii legii au constatat că atacatorul, care avea pe cap o glugă şi un fular, l-a ameninţat pe vânzător, apoi l-a înjunghiat cu un cuţit, după care a furat suma de 1.500 lei, bani proveniţi din încasări.

"O echipă operativă complexă desfăşoară activităţi pentru identificarea şi prinderea autorului, fiind cercetat pentru tâlhărie", a declarat, duminică, pentru MEDIAFAX, comisarul Claudia Radu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt.

Benzinăria are camere de supraveghere, însă acestea nu ar fi înregistrat momentul jafului.

Vânzătorul a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina, unde urmează să fie operat.

"Bărbatul a ajuns în Camera de gardă cu două plăgi înjunghiate, una în abdomen şi cealaltă la nivelul plămânului drept. Pacientul a fost supus mai multor expertize medicale, este stabil şi urmează să intre în sala de operaţie" a spus dr. Romeo Stănculescu, directorul medical al Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici