Jaf la o casă de schimb valutar din Constanţa

O casă de schimb valutar care funcţionează în incinta unui magazin alimentar din piaţa Tomis III din municipiul Constanţa a fost jefuită, în noaptea de miercuri spre joi, hoţii furând aproximativ 3.000 de euro.

17 afișări
Imaginea articolului Jaf la o casă de schimb valutar din Constanţa

Jaf la o casă de schimb valutar din Constanţa (Imagine:Ciprian Sterian/Mediafax Foto)

Potrivit Inspectoratului de Poliţie al judeţului Constanţa, poliţiştii Secţiei 2 au fost sesizaţi, miercuri noapte, de reprezentanţii unei firme de pază că alarma unei case de schimb valutar aflată în incinta unui magazin alimentar din piaţa Tomis III s-a declanşat după ce persoane necunoscute au pătruns în interior.

La faţa locului a fost trimisă o echipă de poliţişti, însă hoţii reuşiseră să fugă.

Anchetatorii au stabilit că hoţii au pătruns în interiorul casei de schimb valutar forţând uşa de acces. Aceştia au furat o casă de bani din metal în care se aflau 1.150 de euro, 1.550 de dolari şi aproximativ 1.500 de lei.

Casa de schimb unde a avut loc jaful are camere video de supraveghere în stare de funcţionare şi sistem de alarmă monitorizat de o firmă de pază.

Anchetatorii au format un cerc de suspecţi în acest caz.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici