Jaf la o casă de schimb valutar din Iaşi

O persoană necunoscută a intrat, luni dimineaţă, într-o casă de schimb valutar din cartierul ieşean Copou, a ameninţat-o cu un cuţit pe una dintre angajate, apoi a sustras suma de 180 milioane de lei şi a dispărut.

35 afișări
Imaginea articolului Jaf la o casă de schimb valutar din Iaşi

Jaf la o casă de schimb valutar din Iaşi (Imagine:Mediafax Foto)

Potrivit primelor cercetări ale poliţiştilor, individul a urmărit-o pe angajata casei de schimb pe drumul acesteia spre serviciu, iar in jurul orei 8.00, la scurt timp după ce femeia a deschis uşa de la sediul casei de schimb, bărbatul a ameninţat-o cu un cuţit, cerându-i toţi bani care erau în momentul respectiv în unitate.

În total, bărbatul a luat aproximativ 18.000 de lei, după care a dispărut de la faţa locului.

Conform sursei citate, angajata casei de schimb nu a fost rănită în urma incidentului.

La ora transmiterii acestei ştiri, erau audiaţi de poliţişti atât angajata, cât şi administratorul casei de schimb din Iaşi.


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici