Jaf la o casă de schimb valutar din Techirghiol. Hoţii au furat un seif cu 80.000 de lei

Un jaf a avut loc, marţi dimineaţă, la o casă de schimb valutar situată într-un centru comercial din oraşul Techirghiol, unde mai multe persoane au păstruns după ce au forţat uşa cu o rangă, după care au furat un seif în care se aflau aproximativ 80.000 de lei şi au reuşit să fugă.

59 afișări
Imaginea articolului Jaf la o casă de schimb valutar din Techirghiol. Hoţii au furat un seif cu 80.000 de lei

Jaf la o casă de schimb valutar din Techirghiol. Hoţii au furat un seif cu 80.000 de lei (Imagine: Thomas Campean/Arhiva Mediafax Foto)

La momentul jafului în casa de schimb valutar nu se afla nicio persoană.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, jaful s-a produs în jurul orei 06.00, fiind anunţat de o persoană care locuieşte în imobilul respectiv, chiar deasupra centrului comercial în care funcţionează şi casa de schimb valutar.

Anchetatorii au stabilit că hoţii au pătruns în incintă forţând cu o rangă două uşi de acces, după care au sustras o cutie de valori în greutate de aproximativ 35 de kilograme în care se aflau, în lei şi valută, aproximativ 81.000 de lei.

Atacatorii au reuşit să dispară înainte ca poliţiştii să ajungă la faţa locului.

Societatea respectivă era dotată cu camere de luat vederi, avea paznic şi era racordată la o firmă de pază.

"Anchetăm şi această situaţie pentru că paznicul plecase de la obiectivul său şi dădea o mână de ajutor la descărcarea unui camion cu marfă, la un magazin din apropiere, iar reprezentanţii firmei de pază cu care societarea avea contract au venit abia după o oră deşi alarma se declanşase", a declarat comandantul IPJ Constanţa, comisar-şef Dumitru Catană.

El a mai precizat că fima respectivă, SC "M&S Exchange", a mai fost jefuită în trecut, de fiecare dată hoţii plecând cu sume mari de bani.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici