Jandarm din Brăila, filmat în timp ce loveşte un adolescent. Imaginile au fost postate pe Youtube

  • Conducerea Inspectoratului de Jandarmi Brăila face anchetă după ce în spaţiul public a apărut o filmare cu un jandarm din Brăila care loveşte cu piciorul un tânăr
  • Incidentul a fost filmat de o persoană aflată la geamul unui bloc
  • Imaginile au fost postate pe Youtube
2690 afișări
Imaginea articolului Jandarm din Brăila, filmat în timp ce loveşte un adolescent. Imaginile au fost postate pe Youtube

Jandarm din Brăila, filmat când loveşte un adolescent

În imagini apar un poliţist, un jandarm şi un adolescent cu o bicicletă. Cei trei poartă o discuţie în timp ce oamenii în uniformă verifică un document, probabil, o declaraţie pe propria răspundere privind circulaţia în zonele publice. La final, tânărul încearcă să plece şi este lovit cu piciorul de jandarm.

„Şi dacă era altul mai dădeai în el”, spune femeia care filmează de la înălţime.

Reprezentanţii Inspectoratului de Jandarmi Brăila au anunţat, la solicitarea corespondentului MEDIAFAX, că au văzut imaginile şi că au demarat o anchetă. „Ca urmare a informaţiilor apărute în spaţiul public, cu privire la modul în care a acţionat un lucrător din cadrul IJJ BRĂILA, vă comunic faptul că la nivelul inspectoratului a fost constituita o comisie de verificare a acestor aspecte. În termenul cel mai scurt vom reveni şi cu alte informaţii. Cert este că nu tolerăm în niciun caz un comportament abuziv”, au anunţat reprezentanţii Jandarmeriei Brăila.

Rezultatele anchetei vor fi comunicate peste câteva zile.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici