Japonia promovează mâncarea Fukushima în SUA, la 11 ani ani după dezastrul nuclear

Evenimentul a fost organizat exact în momentul în care SUA au decis să ridice restricţiile la importul de produse alimentare din Japonia.

357 afișări
Imaginea articolului Japonia promovează mâncarea Fukushima în SUA, la 11 ani ani după dezastrul nuclear

La aproape 11 ani de la dezastrul nuclear de la Fukushima, cel mai grav din istorie de la tragedia de la Cernobîl, mâncarea prefecturii japoneze a fost oferită spre degustare la New York.

Vizitatorii au primit o cutie care conţinea o porţie de sushi făcut cu orez de la Fukushima şi Sukiyaki, un preparat tipic din bucătăria japoneză gătit cu carne de vită Wagyu (printre cele mai bune) din nord-estul ţării.

Cutremurul din 11 martie 2011 a produs un tsunami nimicitor în Japonia, distrugând centrala atomică din Fukushima. Regiunea nu a revenit cu totul la normalitate nici până astăzi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici