VIDEO  Jefuitorii ruşi sunt dezbrăcaţi şi legaţi de stâlpi de ucraineni. Există oficiali care îndeamnă la uciderea lor!

Pumnul dur al Ucrainei împotriva jefuitorilor ruşi înseamnă, potrivit consilierul ministrului de Interne, ca invadatorii să fie „ucişi pe loc sau legaţi de stâlpi”.

10591 afișări
Imaginea articolului Jefuitorii ruşi sunt dezbrăcaţi şi legaţi de stâlpi de ucraineni. Există oficiali care îndeamnă la uciderea lor!

Jefuitorii ruşi sunt dezbrăcaţi şi legaţi de stâlpi de ucraineni

Consilierul ministrului de interne al Ucrainei, Vadim Denisenko, a declarat că nu a luat în considerare „maltratarea jefuiilor care sunt prinşi în flagrant, legaţi de stâlpi, filmaţi şi ale căror videoclipuri sunt postate pe internet” în timp de război.

Denisenko a precizat, însă: „Nu cred că legarea tâlhar este considerată sălbatică în timp de război. Din păcate, forţele de poliţie nu sunt suficiente. Poliţia nu poate ajunge întotdeauna la timp”.

În opinia consilierul ministrului de interne al Ucrainei, jefuitorul ar trebui să înţeleagă că „va primi ceea ce merită”. „În primul rând, va fi legat de un ţăruş, apoi va fi închis pentru 15 ani. Astfel de acţiuni au un efect mai mare asupra jefuitorilor decât ameninţarea cu pedeapsa penală. Pedeapsa „aici şi acum” este un sistem preventiv care funcţionează”, a spus el reporterilor.

Ambasador care a vorbit despre împuşcare!

Ambasadorul ucrainean la Londra, Vadim Pristaiko, a vorbit şi el despre acest subiect, într-un interviu acordat publicaţiei Times, la începutul lunii martie. După cum relatează ziarul britanic, „jefuitorii din oraşele ucrainene vor fi împuşcaţi pe loc, de teamă că Rusia nu va folosi tactici de asediu şi va declanşa revolte şi va înfometa ţara”.

Teama guvernului de la Kiev este că aşa-zişii jefuitori sunt de fapt sabotori ruşi care s-au infiltrat în Ucraina chiar înainte ca invazia să înceapă să îngenuncheze populaţia şi aprovizionarea cu produse de primă necesitate.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici