Jill Biden: Este timpul ca bărbaţii să acţioneze pentru drepturile femeilor

  • Prima doamnă Jill Biden a folosit miercuri un eveniment din Luna istoriei femeilor de la Casa Albă pentru a chema bărbaţii să intensifice şi să lupte pentru a proteja drepturile femeilor.
  • Prima doamnă, care a vorbit înaintea preşedintelui Joe Biden şi a vicepreşedintelui Kamala Harris, a declarat că femeile se trezesc că reiau „bătălii pe care credeam că le-am câştigat cu mult timp în urmă”.
180 afișări
Imaginea articolului Jill Biden: Este timpul ca bărbaţii să acţioneze pentru drepturile femeilor

Jill Biden: Este timpul ca bărbaţii să acţioneze pentru drepturile femeilor

Curtea Supremă a declarat în iunie anul trecut că statele pot interzice avortul. De atunci, legislaturi controlate de republicani din întreaga ţară au lansat reglementări care scurtează perioada în care o femeie poate avorta şi restricţionează în alt mod accesul la avort.
 
Lupta pentru egalitatea femeilor ar trebui să aibă un sfârşit”, a spus prima doamnă, potrivit AP.
 
În declaraţiile sale, preşedintele Biden a promis că administraţia sa a rămas concentrată pe îmbunătăţirea statutului economic al femeilor şi a susţinut că toate problemele majore cu care se confruntă naţiunea, de la siguranţa publică la sănătatea publică, sunt direct legate de îmbunătăţirea securităţii şi bunăstării economice a femeilor.
 
Trebuie să ne angajăm din nou în munca care urmează pentru a oferi un viitor mai bun fiicelor naţiunii noastre”, a spus Biden.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici