Jocuri de noroc într-un spaţiu dezafectat. Zeci de persoane, amendate, sume mari de bani, confiscate

Zeci de persoane au fost amendate şi sume mari de bani au fost confiscate de poliţiştii care au descoperit că într-un spaţiu dezafectat din Bucureşti se desfăşoară, în mod ilegal, jocuri de noroc.

146 afișări
Imaginea articolului Jocuri de noroc într-un spaţiu dezafectat. Zeci de persoane, amendate, sume mari de bani, confiscate

Jocuri de noroc într-un spaţiu dezafectat. Zeci de persoane, amendate, sume mari de bani, confiscate

Incidentul a avut loc în noaptea de joi spre vineri. Poliţiştii Secţiei 22 s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, într-un spaţiu dezafectat, se desfăşoară ilegal jocuri de noroc.

La faţa locului, poliţiştii au legitimat 23 de persoane, care participau la jocuri de poker şi rummy.

Poliţistii au aplicat 46 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 46.500 de lei „pentru încălcarea prevederilor legislaţiei privind măsurile pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19 şi legislaţiei privind normele de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice”.

De asemenea, au fost confiscate sumele de 3.650 de euro, 400 de dolari şi 2.000 de lei, precum şi pachete de cărţi, jetoane de poker şi cutii de rummy şi table.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici