Joe Biden trimite alţi soldaţi americani în România, pentru a consolida flancul estic al NATO

Joe Biden a aprobat trimiterea a încă 3.000 de militari americani, pentru a consolida flancul estic al NATO, a anunţat purtătorul de cuvânt al Pentagonului, John Kirby. Trupele, dintre care 1.000 de militari vor fi relocaţi din Germania, vor ajunge în Polonia şi România.

26014 afișări
Imaginea articolului Joe Biden trimite alţi soldaţi americani în România, pentru a consolida flancul estic al NATO

Joe Biden trimite alţi soldaţi americani în România, pentru a consolida flancul estic al NATO

În Ucraina, luptărori din toată lumea şi-au exprimat dorinţa să li se opună ruşilor. „Luptători voluntari din 16 ţări din întreaga lume sosesc în Ucraina”, a declarat de ministrul de externe al Ucrainei, Dmytro Kuleba.

„Am mobilizat o coaliţie internaţională anti-război, care implică deja cel puţin 86 de state şi 15 organizaţii internaţionale”.

Forţele ucrainene fac faţă cu greu asaluturilor. Au aruncat în aer podul care leagă Irpin, oraş din districtul Kiev, pentru a încetini înaintarea Rusiei. Potrivit Kyiv Independent, Irpin a fost, încă de la începutul invaziei ruse, obiectul unor atacuri repetate şi grele.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici