Jubileul Reginei va fi plin de reclame, de la bănci la companii de ciocolată

Lloyds, McDonald's şi Burberry sunt printre sponsorii momentului. Jubileul Elisabetei a II-a va fi (de asemenea) o sărbătoare de afaceri, cu logo-uri prestigioase. Nu degeaba, Napoleon i-a numit pe englezi drept „popor de negustori”.

308 afișări
Imaginea articolului Jubileul Reginei va fi plin de reclame, de la bănci la companii de ciocolată

Jubileul Reginei va fi plin de reclame, de la bănci la companii de ciocolată

Bănci, giganţi de ciocolată, şampanie şi burgeri. Jubileul Reginei va fi o aventură cu multe logo-uri şi cu multe zerouri. Un compromis între tradiţie şi caracterul practic al momentului.

Pe măsură ce luna iunie se apropie, iar marile sărbători programate pentru punctul culminant al Jubileului de platină al Elisabetei a II-a, Charlie Nunn, CEO al Lloyds banking Group, anunţă parteneriatul cu Regina.

Lloyds este, de fapt, primul partener Nu este singurul sponsor „stelar” deja identificat de organizatorii Platinum Jubilee Pageant: parada care pe 5 iunie va călători prin Londra, pentru a o sărbători pe Regina Elisabeta.

BBC, serviciul public de televiziune britanic, va difuza evenimentul. Printre sponsori, şi Cadbury, marca istorică britanică de ciocolată, deţinătoare a unui Royal Warrant de peste 167 de ani.

Printre sponsorii „petrecerii” în cinstea reginei se vor număra branduri de modă prin excelenţă britanice precum Burberry şi branduri de bijuterii precum Boodles, ori branduri globale (ex Moet & Chandon).

Şi, din nou, M&S, St James's House, Air Partner, Bloomberg, Cadogan, Endava, Fortnum & Mason, McDonald's, Meta, Sotheby's, Waitrose & John Lewis şi Whispering Angel. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici