Jumătate dintre pasagerii autocarului implicat în accidentul din Ungaria au plecat de la Arad

Jumătate dintre cei 24 de pasageri implicaţi în accidentul de autocar care a avut loc, joi, lângă localitatea ungară Mako, au fost preluaţi de la autogara Arad, vineri la ora 12.05, de un autocar Atlassib, care îi va duce localităţile de domiciliu din ţară, transmite corespondentul MEDIAFAX.

17 afișări
Imaginea articolului Jumătate dintre pasagerii autocarului implicat în accidentul din Ungaria au plecat de la Arad

Jumătate dintre pasagerii autocarului implicat în accidentul din Ungaria au plecat de la Arad

Pasagerii care au plecat acasă au răni şi spun că nu mai pot merge la lucru. Ei au spus că aşteaptă despăgubiri de la Atlassib, în baza asigurărilor pe care le-au plătit.

Ceilalţi 12 pasageri sunt în continuare în autogara din Arad, aşteptând să se îmbarce într-un autocar care-i va duce spre Praga. Aceştia sunt muncitori care au contracte cu firme din domeniul construcţiilor şi spun că nu vor să piardă şansa de a câştiga mai mulţi bani decât în ţară.

Cei 24 de pasageri s-au întors în România joi în jurul orei 19.30, cu un autocar Atlassib, şi au fost cazaţi două ore mai târziu la un hotel din Arad. În declaraţii date presei la hotel, o parte dintre pasageri s-au arătat nemulţumiţi că au fost aduşi din nou în ţară ca să plece pe acelaşi traseu vineri. Vineri dimineaţă, pasagerii cazaţi la Arad s-au arătat nemulţumiţi că niciun medic din Arad nu a venit să-i vadă, deşi sunt răniţi printre ei.

Toţi pasagerii spun că au plătit pentru biletul până în Cehia 58 de euro, plus asigurarea de sănătate, iar cei care rămân în ţară cer acum firmei Atlassib să le înapoieze banii.

Şapte persoane au murit şi 16 au fost rănite într-un accident în care a fost implicat un autocar înmatriculat în Cehia, având la bord turişti români, produs în apropiere de Mako, în sudul Ungariei, în primele ore ale dimineţii de joi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici