Klaus Iohannis: Este foarte probabil ca anul şcolar să se încheie cu toţi elevii în şcoală

  • Klaus Iohannis: ”Este previzibil ca în următoarele săptămâni majoritatea localităţilor să intre în scenariul verde.”
  • Klaus Iohannis a anunţat noi măsuri de relaxare începând cu data de 15 mai.
522 afișări
Imaginea articolului Klaus Iohannis: Este foarte probabil ca anul şcolar să se încheie cu toţi elevii în şcoală

Klaus Iohannis: Este foarte probabil ca anul şcolar să se încheie cu toţi elevii în şcoală

„Este previzibil ca în următoarele săptămâni majoritatea localităţilor să intre în scenariul verde şi în acest fel majoritatea elevilor se vor întoarce fizic în şcoli”, spune Klaus Iohannis.

El precizează că sunt păstrate normele care ţin de rata de incidenţă, cu cele trei scenarii.

„Este foarte probabil ca anul şcolar să se încheie cu toţi elevii în şcoală şi este foarte de dorit ca anul şcolar să se încheie cu majoritatea românilor vaccinaţi”, conchide şeful statului.

Ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, a anunţat că şcolile din localităţile în care în zilele de vineri va exista o rată de infectare mai mică de 1 la mie vor funcţiona cu prezenţă fizică săptămâna următoare.

Klaus Iohannis a anunţat noi măsuri de relaxare începând cu data de 15 mai. Astfel, purtatul măştii nu va mai fi obligatoriu în aer liber şi nu vor mai fi valabile restricţiile de circulaţie pe timp de noapte. 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
iohannis,
elevi,
şcoli

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici