La alegeri e ca ....la frizerie. Un clip video arată de ce nu trebuie să laşi pe altcineva să decidă pentru tine

Mai mulţi tineri din Oradea au realizat un clip hazliu prin care încearcă să convingă cetăţenii să voteze la alegerile din 26 mai. În imagini, un tânăr merge la frizerie, dar nu ştie ce tunsoare să ceară şi, în consecinţă, îl lasă pe frizer să decidă ce i s-ar potrivit.

1156 afișări
Imaginea articolului La alegeri e ca ....la frizerie. Un clip video arată de ce nu trebuie să laşi pe altcineva să decidă pentru tine

Rezultatul nu este satisfăcător pentru client. „Păi m-ai lăsat să aleg eu în locul tău, ce să-ţi fac?”, îi răspunde frizerul.

„Cred că trebuia să aleg eu până la urmă”, este concluzia la care a ajuns, în final, tânărul decepţionat, după ce s-a ridicat să plece. Frizerul îl opreşte însă la uşă şi îi cere să-i plătească 200 de lei.

La momentul redactării articolului, clipul a strâns 130.000 de vizualizari şi a fost distribuit de peste 1.100 de ori. 

Sursa: ebihoreanul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici