La cerşit în Costineşti: Mai multe femei sunt cercetate de poliţişti, după ce şi-au pus copiii şi nepoţii să cerşească

Trei femei au fost duse la Poliţie şi sunt cercetate, după ce şi-au pus copiii sau nepoţii să cerşească în staţiunea Costineşti. Oamenii legii au deschis trei dosare penale pentru cerşetorie şi pentru folosirea unui minor în scop de cerşetorie.

784 afișări
Imaginea articolului La cerşit în Costineşti: Mai multe femei sunt cercetate de poliţişti, după ce şi-au pus copiii şi nepoţii să cerşească

La cerşit în Costineşti: Mai multe femei sunt cercetate de poliţişti, după ce şi-au pus copiii şi nepoţii să cerşească

Poliţiştii din cadrul IPJ Constanţa anunţă că au întocmit trei dosare penale pentru săvârşirea infracţiunilor de exploatarea cerşetoriei şi folosirea unui minor în scop de cerşetorie.

Doi copii au fost prinşi în cursul nopţii de marţi spre miercuri la cerşit pe strada Faleza Soarelui, din staţiunea Costineşti. Potrivit IPJ Constanţa, în apropierea celor doi copii, de 5 şi 7 ani, a fost găsită şi mama acestora, o femeie de 45 de ani, care ţinea în braţe un alt minor.

Un alt caz a fost înregistrat marţi, când poliţiştii au depistat doi bărbaţi, de 30, respectiv 42 de ani, cu dizabilităţi fizice, care cerşeau pe stradă, iar în apropierea lor a fost identificată o femeie în vârstă de 46 de ani, mătuşa celor doi bărbaţi.

Tot marţi, oamenii legii au fost sesizaţi cu privire la faptul că pe raza staţiunii Costineşti au fost văzuţi patru minori care practicau cerşetoria. La faţa locului, poliţiştii au identificat copiii, cu vârste cuprinse între 4 şi 13 ani, şi au constatat că în zonă se afla şi mama unuia dintre aceştia, ceilalţi trei fiind nepoţii femeii în cauză.

Toate persoanele au fost duse la sediul Poliţiei pentru cercetări, iar poliţiştii au sesizat şi Direcţia pentru Protecţia Copilului în aceste cazuri.

Taguri:
copii,
cerşit,
poliţie

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici