La Drăgăşani au fost găsiţi morţi doi tineri, loviţi de trăsnet, şi alte două persoane grav rănite - VIDEO

Pompierii care au mers, luni seară, în zona Dealul Viilor, lângă localitatea vâlceană Drăgăşani, unde se anunţase că două persoane au murit lovite de un trasnet, au găsit cadavrele a doi tineri, precum şi alte două persoane rănite grav.

214 afișări
Imaginea articolului La Drăgăşani au fost găsiţi morţi doi tineri, loviţi de trăsnet, şi alte două persoane grav rănite - VIDEO

Sesizare la 112 privind doi morţi şi un rănit, probabil loviţi de trăsnet lângă Drăgăşani (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Cele două persoane decedate după ce au fost lovite de un trăsnet au fost identificate de către poliţiştii sosiţi la faţa locului, anchetatorii stabilind că este vorba despre o tânără de 26 de ani şi un tânăr în vârstă de 20 de ani.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Vâlcea, subinspector Cristina Hănulescu, victimele erau din satul Dezrobiţi, comuna Frânceşti, judeţul Vâlcea, iar în momentul în care a avut loc tragedia erau la muncă la o fermă viticolă.

"Echipajele de pe ambulanţe au găsit la faţa locului ,pe lângă cele două persoane decedate, doi răniţi grav, deşi în apelul primit iniţial inginerul a semnalat prezenţa unui rănit. Cele două persoane rănite erau şi ele la muncă la ferma viticolă situată pe Dealul Viilor, între Drăgăşani şi Prundeni. Răniţii sunt un bărbat de 34 de ani şi o femeie de 49 de ani. Aceştia sunt în stare gravă, au fost resuscitaţi şi stabilizaţi, iar în acest moment se află la spitalul din Drăgăşani", a declarat subinspector Cristina Hănulescu.

Video stirileprotv.ro

Totodată, în localitatea Suteşti ploaia puternică şi vântul au doborât un stâlp de electricitate, care a căzut peste o femeie de 53 de ani. Victima a fost rănită uşor şi a fost preluată şi transportată de un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Vâlcea la spitalul din Drăgăşani.

Un bărbat din judeţul Vâlcea a anunţat la 112, luni seară, că a găsit două persoane decedate şi o alta rănită, probabil după ce au fost lovite de trasnet, incidentul fiind semnalat în zona Dealul Viilor, lângă localitatea Drăgăşani.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici