La un pas de tragedie: Autobuz nou, scăpat de sub control pe o stradă din Ploieşti. A plecat singur de pe loc şi era să lovească doi pietoni | VIDEO

Un autobuz cumpărat de autorităţile din Ploieşti în luna noiembrie a fost filmat scăpat de sub control, pe o stradă din oraş. Autobuzul plecat singur de pe loc era să lovească doi pietoni, în timp ce un bărbat, cel mai probabil şoferul, încearcă să deschidă de afară uşile.

3216 afișări
Imaginea articolului La un pas de tragedie: Autobuz nou, scăpat de sub control pe o stradă din Ploieşti. A plecat singur de pe loc şi era să lovească doi pietoni | VIDEO

La un pas de tragedie: Autobuz nou, scăpat de sub control pe o stradă din Ploieşti. A plecat singur de pe loc şi era să lovească doi pietoni | VIDEO

O filmare cu acest incident, petrecut pe traseul 104 din Ploieşti, în zona Teleajen, a fost postată pe Facebook.

În imaginile suprinse de un trecător se vede cum, cel mai probabil, şoferul încearcă să deschisă, de afară, uşile mijlocului de transport pentru a-l opri.

Autobuzul era să dea peste doi pietoni şi se opreşte abia după ce a lovit un stâlp de electricitate.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Prahova, Raluca Brezeanu, a declarat, sâmbătă, corespondentului MEDIAFAX, că şoferul a mers la Poliţie şi a declarat ce s-a întâmplat, fiind amendat.

„Se pare că autobuzul era neasigurat la oprire. A avariat uşor un autoturism şi un stâlp. Şoferul a fost amendat cu 580 de lei”, a declarat Brezeanu.

Autobuzul din imagini face parte dintr-un lot de 10 vehicule cumpărate în noiembrie anul trecut de Primăria Ploieşti şi care au avut probleme înainte de a fi puse în circulaţie, după ce a plouat în ele.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici