Lecţia de coronavirus: Un profesor de la UBB Cluj explică pe înţelesul tuturor problemele legate de COVID-19

  • Şeful Departamentului de Sănătate Publică al unei facultăţi a Universităţii „Babeş-Bolyai” (UBB) Cluj-Napoca predă pe Facebook scurte lecţii video despre coronavirus numite „Întrebarea zilei”
  • Acesta răspunde la diverse întrebări legate de situaţia actuală
  • Profesorul clujean este doctor în sănătate publică şi are un master în managementul sănătăţii
3083 afișări
Imaginea articolului Lecţia de coronavirus: Un profesor de la UBB Cluj explică pe înţelesul tuturor problemele legate de COVID-19

Lecţia de coronavirus: Un profesor de la UBB Cluj explică pe înţelesul tuturor problemele legate de COVID-19

Printre temele abordate se numără cele referitoare la tunelurile de dezinfecţie de la spitale, dacă noul virus se ia sau nu din aer sau dacă ajută spălarea străzilor cu diverse chimicale.

Răzvan Cherecheş susţine că explicaţiile prezentate, care sunt pe interesul tuturor, i-au adus zeci de mii de vizualizări şi mii de likeuri şi share-uri.

„Întrebarea zilei este o serie de clipuri sub un minut cu informaţii bazate pe dovezi despre infecţia cu COVID-19 formulate într-un mod extrem de simplu astfel încât să poate fi înţelese de către oricine. Foarte multe informaţii disponibile pe internet despre infecţia cu coronavirus sunt fie false, aparent contradictorii sau formulate în termeni ştiinţifici dificil de înţeles”, a spus Cherecheş.

Profesorul clujean este doctor în sănătate publică şi are un master în managementul sănătăţii.

El a participat la mai multe programe de specializare în SUA.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici