Lia Olguţa Vasilescu: Există varianta ca participanţii la mitingul USL să meargă, apoi, în Piaţa Universităţii

Senatorul PSD Olguţa Vasilescu a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că există varianta ca participanţii la mitingul organizat de USL între Arcul de Triumf şi Piaţa Victoriei, între orele 15.30-18.00, să plece, ulterior, spre Piaţa Universităţii, pentru a se alătura manifestanţilor de acolo.

222 afișări
Imaginea articolului Lia Olguţa Vasilescu: Există varianta ca participanţii la mitingul USL să meargă, apoi, în Piaţa Universităţii

Lia Olguţa Vasilescu (Imagine: Ovidiu Micsik/Mediafax foto)

Vasilescu a subliniat că liderii USL nu se vor deplasa după miting în Piaţa Universităţii, având un program prestabilit.

"Există această variantă. Fiecare ia decizia pe care o doreşte. Liderii nu vor merge la Universitate, au un program stabilit. Probabil va urma o conferinţă de presă. Nu putem împiedica cetăţenii să protesteze", a spus Olguţa Vasilescu.

Liderul PSD Constanţa, Radu Mazăre, a declarat joi, înainte de a pleca la Bucureşti pentru a participa la mitingul organizat de USL, că dacă protestatarii din Piaţa Universităţii îl vor chema va merge să îi salute şi să le spună că este "cu sufletul, cu dorinţa, cu credinţa alături de ei".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici