Liberala Minerva Boitan, rănită în urma unui accident pe Valea Oltului

Senatorul PNL Minerva Boitan a fost rănită în urma unui accident care a avut loc, joi noapte, pe Valea Oltului, după ce maşina în care se afla împreună cu deputatul liberal Mircea Cazan a fost lovită de un tir şi proiectată într-un alt autoturism.

384 afișări
Imaginea articolului Liberala Minerva Boitan, rănită în urma unui accident pe Valea Oltului

Liberala Minerva Boitan, rănită în urma unui accident pe Valea Oltului (Imagine: Senatul României)

Accidentul a avut loc pe DN 7 Râmnicu Vâlcea-Sibiu, în zona localităţii vâlcene Balota, iar la volanul maşinii în care erau cei doi parlamentari se afla deputatul Mircea Cazan, preşedintele PNL Sibiu.

"Eu am condus maşina, ne îndreptam dinspre Râmnicu Vâlcea spre Sibiu, iar la un moment dat eram opriţi după ce maşina din faţa mea a frânat, iar din spate a venit un tir care pur şi simplu ne-a lovit, după ce am înţeles că ar fi depăşit o maşină şi nu ar mai fi avut timp să revină pe banda lui. Asta s-a întâmplat. Maşina a suferit avarii, dar nu este nicio problemă, bine că am scăpat aşa", a declarat deputatul Mircea Cazan.

La faţa locului au venit de urgenţă echipaje ale Poliţiei rutiere şi ale Ambulanţei, iar traficul rutier în zona localităţii Balota s-a desfăşurat cu dificultate timp de aproximativ o oră, în urma accidentului.

"Din primele cercetări ale poliţiştilor rezultă că vina aparţine şoferului unui tir cu numere de Hunedoara, în vârstă de 23 de ani, care nu a păstrat o distanţă regulamentară în mers, lovind cu partea din faţă un autoturism Mercedes, care a fost proiectat în alt autoturism ce se deplasa regulamentar în faţa lui", a declarat subinspectorul Diana Smărăndoiu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Vâlcea.

În urma accidentului, senatorul liberal Minerva Boitan, care se afla pe bancheta din spate a maşinii, a suferit răni la cap şi la spate şi a fost transportată cu o ambulanţă la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Sibiu, iar starea sa este bună, potrivit medicilor.

"Starea sa generală este bună, investigaţiile medicale sunt în curs de desfăşurare. Pacienta este în stare stabilă, în afara oricărui pericol", a declarat doctorul Raluca Puşcă de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Sibiu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici