Ligia Deca a trimis Corpul de Control la Şcoala Titulescu unde un elev a fost violat: Am aflat din presă

  • Ministrul Ligia Deca a trimis marţi dimineaţă Corpul de Control al Ministerului Educaţiei la Şcoala Nicolae Titulescu din Capitală, unde un copil ar fi fost violat de colegi, dar şi la Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti.
  • Ea spune că a aflat despre caz din presă.
631 afișări
Imaginea articolului Ligia Deca a trimis Corpul de Control la Şcoala Titulescu unde un elev a fost violat: Am aflat din presă

„Imediat ce am fost notificaţi am discutat cu Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti, care a avut un control la faţa locului şi ne-a remis un raport în această dimineaţă. În plus, am decis ca începând de astăzi să trimitem Corpul de Control al Ministerului Educaţiei, pentru a avea şi un punct de vedere supliumentar, obiectiv”, spune Ligia Deca.

Ea afirmă că Ministerul Educaţiei nu a fost notificat de şcoală sau de inspectorat, ci că a aflat din presă.

Un elev din clasele primare acuză că a fost violat de două ori în toaletă, de către colegi mai mari. Băieţelul violat are acum 10 ani, iar la prima agresiune ar fi avut doar 8 ani. Ministerul Educaţiei nu ar fi fost sesizat în niciunul din cele două situaţii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici