Video "Liniuţe" pe străzile din Capitală. Întrecere între două maşini, şoferii conduceau cu viteze de 150 km/h. Poliţiştii au deschis dosar penal

Poliţiştii au deschis dosar penal pe numele a doi şoferi din Capitală, în vârstă de 22 şi 27 de ani, după ce aceştia au luat parte la o întrecere neautorizată pe un drum public, anunţă Brigada Rutieră.

2335 afișări

Sâmbătă noapte, în jurul orei 01.00, poliţiştii Brigazii Rutiere au văzut două maşini pe Şoseaua Gării Căţelu, orientate cu faţa către Şoseaua Dudeşti-Pantelimon.

Cele două autorurisme erau oprite pe banda I şi II, aveau motoarele pornite şi şoferii la volan. La scurt timp, maşinile au demarat brusc, iar viteză a fost de aproximativ 150 km/h.

"Poliţiştii Brigăzii Rutiere au pornit în urmărirea lor, reuşind oprirea şi identificarea celor doi conducători auto în vârstă de 27 şi 22 de ani din Bucureşti", anunţă Brigada Rutieră.

Pe numele şoferilor a fost întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul infracţiunii de participare în calitate de conducător de vehicul la întreceri neautorizate pe drumurile publice. Cei doi conducători auto au rămas şi fără permise de conducere.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici