Liviu Dragnea cere, din nou, să fie eliberat din închisoare

  • Liviu Dragnea ajunge, marţi, la Tribunalul Bucureşti, unde cere, din nou, să fie eliberat din închisoare
  • Fostul preşedinte al PSD spune că este ţinut ilegal în puşcărie
  • Dragnea susţine că a fost condamnat de un complet de trei judecători constituit ilegal
545 afișări
Imaginea articolului Liviu Dragnea cere, din nou, să fie eliberat din închisoare

Liviu Dragnea cere, din nou, să fie eliberat din închisoare

Liviu Dragnea ajunge, marţi, în faţa judecătorilor de la Tribunalul Bucureşti în o nouă încercare de a fi eliberat din arest.

Avocaţii fostului şef al Camerei Deputaţilor au invocat principiul reţinerii ilegale, după ce, spun ei, a fost condamnat de un complet de 3 judecători de la Curtea Supremă constituit ilegal. Ei cer ca Dragnea să fie eliberat imediat şi dosarul să fie rejudecat de un complet specializat în cauze de corupţie.

La ultimul anterior, avocaţii lui Liviu Dragnea au cerut o amânare, pentru că unul dintre ei era răcit.

Aceasta este a patra cerere de eliberare formulată de apărătorii fostului şef al PSD.

Liviu Dragnea a fost condamnat în luna mai a anului trecut la 3 ani şi jumătate de închisoare în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici