Liviu Dragnea contestă condamnarea din dosarul angajărilor fictive printr-o nouă cale de atac

Liviu Dragnea a formulat prin avocaţi, marţi, la instanţa supremă, recurs în casaţie, o altă cale de atac faţă de condamnarea de 3 ani şi 6 luni în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman. Iniţial, fostul lider PSD a depus, tot la ICCJ, şi o contestaţie în anulare în acelaşi dosar.

1542 afișări
Imaginea articolului Liviu Dragnea contestă condamnarea din dosarul angajărilor fictive printr-o nouă cale de atac

Liviu Dragnea contestă din nou condamnarea din dosarul DGASPC prin altă cale de atac

Avocaţii lui Liviu Dragnea au formulat, marţi, recurs în casaţie faţă de decizia de condamnare în dosarul DGASPC, se arată pe portalul instanţei supreme.

De altfel, fostul preşedinte PSD a formulat, la finele săptămânii trecute, altă cale de atac împotriva condamnării: o contestaţie în anulare - o cale de extraordinară de atac la decizia definitivă de condamnare la 3 ani şi jumătate.

Fostul lider PSD Liviu Dragnea a fost condamnat la închisoare de 3 ani şi 6 luni cu executare, în luna mai, în dosarul angajărilor fictive de la Direcţia de Protecţie a Copilului Teleorman.

În prezent, Liviu Dragnea este încarcerat în Penitenciarul Rahova.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici