Liviu Vasilescu a demisionat din funcţia de şef al Poliţiei Române

  • Liviu Vasilescu, şeful Poliţiei Române, a demisionat
  • Vasilescu a demisionat după ce a fost criticat după întâlnirea cu membrii clanului Duduianu
  • Anunţul a fost făcut marţi seară chiar de Liviu Vasilescu
5488 afișări
Imaginea articolului Liviu Vasilescu a demisionat din funcţia de şef al Poliţiei Române

Liviu Vasilescu si-a dat demisia după ce a fost aspru criticat în spaţiul public după întâlnirea cu liderii clanului Duduianu. Vasilescu s-a întâlnit în miez de noapte, la inceputul lunii august, cu interlopii pentru a negocia condiţiile înmormântării unui fost lider al clanului.  

Ulterior, şeful Poliţiei Române a explicat că a negociat strict pentru siguranţa bucureştenilor pentru că aveau semnale că la ceremonie ar participa câteva mii de persoane.

”Vă rog să-mi permiteţi ca de azi să mă retrag din funcţia de inspector general al Poliţiei Române, să rămân ofiţer de poliţie şi să-i îndeplinesc sarcinile care-mi vor fi încredinţate”, anunţă Liviu Vasilescu.

El spune că şi-a făcut datoria cu bunăcredinţă şi integritate profesională

„Atât ca ofiţer de execuţie, cât şi ca manager mi-am făcut datoria cu onoare şi bună credinţă, integritate profesională, fiind principiul care m-a ghidat în întreaga carieră. În ultimul timp am constatat un atac mediatic concertat asupra Poliţiei Române şi Ministerului AI într-o per în care ţara are nevoie de linişte şi conjugarea tuturor eforturilor pentru protejarea cetăţenilor”, mai spune Vasilescu.

Potrivit unor imagini apărute în spaţiul public, Liviu Vasilescu s-a întâlnit cu membri ai clanului Duduianu după moartea lui Emi Pian.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici