Locomotiva unui tren care transporta combustibil a luat foc în Prahova

Locomotiva unui tren cu 27 de vagoane în care se transportau benzină şi motorină a luat foc, sâmbătă dimineaţa, în zona Pantazi, judeţul Prahova, pompierii reuşind să stingă focul după aproximativ o oră, transmite corespondentul MEDIAFAX.

571 afișări
Imaginea articolului Locomotiva unui tren care transporta combustibil a luat foc în Prahova

Locomotiva unui tren care transporta combustibil a luat foc în Prahova

Potrivit reprezentanţilor ISU Prahova, incendiul a izbucnit cu puţin timp înainte de ora 6.00, la locomotivă şi s-a manifestat la compartimentul motor.

„A fost incendiu la locomotiva CFR Ploieşti-Valea Călugărească. S-a manifestat la nivelul compartimentului motor, a fost decuplată de vagoane. Trenul transporta benzină şi motorină în 27 de vagoane. La sosirea forţelor de intervenţie, incendiul se manifesta la întreaga locomotivă”, au transmis reprezentanţii ISU Prahova.

După aproximativ o oră, focul a fost stins de pompierii prahoveni, iar locomotiva va fi transportată în Gara Est din Ploieşti.

Potrivit ISU Prahova, locomotiva se deplasa de la Brazi la Feteşti, iar incendiul a izbucnit în apropiere de localitatea Pantazi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici