Lucrări de amploare la Gara de Nord din Timişoara

Încep lucrările de reparaţii la Gara de Nord Timişoara. Printre alte lucrări anunţate de CFR, se vor face inclusiv reparaţii în tunelul pietonal.

257 afișări
Imaginea articolului Lucrări de amploare la Gara de Nord din Timişoara

Lucrări de amploare la Gara de Nord din Timişoara

Sucursala Regională de Căi Ferate Timişoara a predat vineri amplasamentul pentru începerea lucrărilor de reparaţii şi intervenţii în Staţia Timişoara Nord, informează CFR SA.

Principalele lucrări care se vor face la cele 6 corpuri de clădire sunt: consolidarea elementelor structurale, afectate de degradări, noi finisaje la faţadele clădirii, intervenţii la acoperişuri, reabilitarea termică a clădirii, montarea de panouri fotovoltaice cu puterea de 50 Kw, instalaţii de climatizare şi un nou sistem paratrăznet.

Se vor executa inclusiv lucrări de reparaţii în tunelul pietonal, care va dispune şi de sistem de supraveghere video, iluminat de tip LED, dar şi un sistem audio nou.

De asemenea, se va reface piaţeta din faţa gării.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici