Lucrări de reparaţie pe Autostrada Soarelui şi DN1. Poliţia recomandă rute ocolitoare

Centrul Infotrafic al Poliţiei Române atenţionează şoferilor să circule cu prudenţă pe Autostrada Soarelui şi pe DN1, în zona Azuga, din cauza lucrărilor de asfaltare şi de reparaţie şi le recomandă folosirea rutelor ocolitoare.

38 afișări
Imaginea articolului Lucrări de reparaţie pe Autostrada Soarelui şi DN1. Poliţia recomandă rute ocolitoare

Lucrări de reparaţie pe Autostrada Soarelui şi DN1. Poliţia recomandă rute ocolitoare (Imagine: Silviu Matei/Mediafax Foto)

Poliţiştii rutieri au precizat că pe Autostrada Soarelui, între kilometrii 134 şi 135, se asfaltează drumul pe banda întâi a sensului de mers spre Constanţa, astfel că şoferii sunt sfătuiţi să semnalizeze şi să se încadreze din timp pe banda a doua.

Totodată, între orele 11.00 şi 15.00, pe DN1 Bucureşti - Braşov se execută lucrări de reparaţie a suprafeţei carosabile, în zona staţiunii Azuga, între kilometrii 135 şi 136. Circulaţia se desfăşoară pe un fir, alternativ, în ambele sensuri.

Reprezentanţii Infotrafic avertizează că traficul rutier se va intensifica pe DN1, în a doua parte a zilei, pe sensul către munte.

Astfel, se va circula în coloană pe podul de la Ciolpani, judeţul Ilfov, aflat în lucru. Aceeaşi situaţie este şi la intrarea în sensul giratoriu de la Bărcăneşti, înainte de Ploieşti. Reprezentanţii Infotrafic recomandă celor care merg spre Ploieşti sau Centura de Est să se încadreze din timp pe banda întâi, iar celor care circulă spre Braşov, să folosească banda a doua.

Se va circula în coloană şi înainte de pasarela de la Brazi, situată pe Centura de Vest a Ploieştiului, unde este utilizată câte o bandă pe sens, precum şi la intrarea în Comarnic, unde trecerile de pietoni sunt des utilizate, iar şoferii opresc să acorde prioritate.

Pentru evitarea acestor zone, ruta ocolitoare este DN7 Bucureşti - Bâldana, DN71 Bâldana - Târgovişte - Sinaia. Conducătorilor auto care merg la Braşov sau mai departe le este recomandat să evite Valea Prahovei şi să circule pe DN1A Ploieşti - Vălenii de Munte - Cheia - Săcele, DN1 Săcele - Braşov.

În plus, în zona Bran - Moeciu se poate ajunge şi pe autostrada A1 Bucureşti - Piteşti şi în continuare pe DN73 Piteşti - Braşov.

În ceea ce priveşte partea de vest a ţării, unde plouă la această oră, şoferii sunt sfătuiţi să conducă prudent, adaptând viteza la condiţiile din trafic şi folosind luminile de întâlnire.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici