Lucrări de reparaţii pe suprafaţa carosabilă a Podului Prieteniei

Autorităţile de frontieră bulgare au informat Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Giurgiu că au început noi activităţi de reparaţie parţială la suprafaţa carosabilă a Podului Prieteniei. Poliţiştii de frontieră spun că, în acest context, traficul se poate desfăşura cu dificultate.

186 afișări
Imaginea articolului Lucrări de reparaţii pe suprafaţa carosabilă a Podului Prieteniei

Lucrări de reparaţii pe suprafaţa carosabilă a Podului Prieteniei

Potrivit unui comunicat al IPTF Giurgiu, lucrările se vor desfăşura doar pe timpul zilei, iar circulaţia se va desfăşura alternativ pe o singură bandă şi va fi reglementată prin semne de circulaţie şi semnalizatoare.

„Menţionăm faptul că autorităţile statului vecin nu au specificat durata lucrărilor de reparaţii, sens în care vom reveni cu informaţii despre stadiul lucrărilor”, se arată în comunicat.

Având în vedere că traficul se poate desfăşura cu dificultate, poliţiştii recomandă persoanelor care intenţionează să ajungă în Bulgaria în perioada următoare să utilizeze toate punctele de frontieră deschise în regim internaţional şi să consulte aplicaţia Trafic Online, care prezintă o medie a timpului de aşteptare în punctele rutiere de trecere a frontierei.

La graniţa cu Bulgaria sunt operaţionale 11 puncte de trecere a frontierei deschise în regim internaţonal, astfel:
-PTF Vama Veche, PTF Ostrov, PTF Negru Vodă, PTF Lipniţa, PTF Dobromir, judeţ Constanţa
-PTF Călăraşi, judeţ Călăraşi (trecere cu bacul)
-PTF Giurgiu (PTF Giurgiu)
-PTF Calafat, judeţ Dolj (trecere cu bacul)
-PTF Turnu Măgurele, PTF Zimnicea , judeţ Teleorman (trecere cu bacul).

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici