Lucrări la Podul Grant: Traficul va fi restricţionat pe o bretea | HARTA cu rutele ocolitoare

Traficul va fi restricţionat, miercuri, pe breteaua de coborâre pe Calea Giuleşti spre Pasajul Basarb/Calea Plevnei, din cauza lucrărilor de reabilitare şi consolidare a Podului Grant, informează Primăria Capitalei.

415 afișări
Imaginea articolului Lucrări la Podul Grant: Traficul va fi restricţionat pe o bretea | HARTA cu rutele ocolitoare

Lucrări la Podul Grant: Traficul va fi restricţionat pe o bretea

„Primăria Capitalei continuă lucrările de reabilitare şi consolidare a Podului Grant, în acest scop urmând ca o nouă bretea să fie închisă. Astfel, începând cu data de 08 mai 2019, ora 11.00, se va restricţiona circulaţia pe breteaua de coborâre pe Calea Giuleşti spre Pasajul Basarab/Calea Plevnei a Podului Grant (aferentă sensului de circulaţie Turda – Crângaşi). Se poate utiliza ca variantă de ocolire strada 9 Mai”, informează Primăria Capitalei, printr-un comunicat de presă.

Traficul pe Podul Grant nu va fi afectat, asigură PMB.

Potrivit sursei citate, pe breteaua închisă, Compania Municipală Străzi, Poduri şi Pasaje Bucureşti va executa lucrări de demonatare a rosturilor de dilataţie existente, de frezare a sistemului rutier existent, de aşternere a hidroizolaţiei şi înlocuire a elementelor de siguranţă rutiera existente (parapeţi metalici). Totodată, va fi realizată aşternerea mixturilor asfaltice, vor fi montate dispozitivele de acoperire a rosturilor şi parapetul de protecţie.

„Lucrările la pasaj şi indicatorii tehnico-economici au fost aprobaţi anul trecut, în luna septembrie pentru a se asigura circulaţia în condiţii de siguranţă pe acest pasaj şi au la bază o expertiză tehnică din care au rezultat o serie de neconformităţi, starea tehnică a pasajului fiind încadrată ca “nesatisfăcătoare”, mai arată Primăria Capitalei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici