Lucrările de la pasajul Mogoşoaia te fac să întârzii şi 30 de minute când eşti în trafic

  • Deseori stai în trafic pe Centura Bucureştiului şi 30 de minute
  • Asociaţia Pro Infrastructură a scris într-o postare pe Facebook, că ritmul lucrărilor de la pasajul Mogoşoaia este mediocru
  • Asociaţia crede că e necesară o relocare a utilităţilor
618 afișări

Se lucrează în reluare la Pasajul de la Mogoşoaia peste Centura Bucureştiului. Ştiu că zi de zi stai în trafic acolo şi 30 de minute. Şi chiar nu eşti singurul. Asociaţia Pro Infrastructură consideră că e necesară accelerarea ritmului de lucru, precum şi relocarea utilităţilor. Altfel, nu vei reuşi să scapi de traficul intens pe care îl ştii nici în 2021. 

  • „Problema este cu firmele de utilităţi acolo. De aia se lucrează, în primul rând atât de greu. Ăsta e primul lucru care blochează în momentul ăsta lucrările. Dacă au intrat cu buldozer în teren şi au dat o gaură, da, au început lucrările. Dar au dat o gaură în două luni de zile. Noi spunem din punct de vedere al nostru, al contribuabililor şi al şoferului care circulă pe acolo, sunt în întârziere”, explică Preşedintele Asociaţiei Pro Infrastructură, Ionuţ Ciurea. 

                         

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici