MAE recomandă românilor să evite deplasările în unele zone din Ecuador

Ministerul Afacerilor Externe a ridicat nivelul de alertă de călătorie pentru Ecuador, din cauza deteriorării situaţiei de securitate din ţară.

237 afișări
Imaginea articolului MAE recomandă românilor să evite deplasările în unele zone din Ecuador

Sursă foto: Hepta/Mediafax Foto

Ministerul Afacerilor Externe îşi exprimă preocuparea faţă de deteriorarea situaţiei de securitate din Republica Ecuador şi condamnă cu fermitate valul de violenţă declanşat de grupări criminale.

Ministerul Afacerilor Extern respinge ferm atacurile la adresa instituţiilor democratice, precum şi orice formă de violenţă, şi îşi exprimă solidaritatea cu poporul ecuadorian.

Astfel, MAE informează asupra ridicării nivelului de alertă de călătorie pentru Ecuador şi recomandă românilor care intenţionează să călătorească în Ecuador să evite deplasările în anumite regiuni (în special Guayas şi Esmeraldas) şi să urmărească rubrica „Alerte de călătorie" de pe pagina de internet a MAE (https://www.mae.ro/travel-alerts ).

Dacă situaţia impune necesitatea efectuării unei deplasări în această ţară, este recomandată încheierea unei asigurări de călătorie şi înregistrarea prezenţei la Ambasada României la Lima, Republica Peru, prin intermediul portalului www.econsulat.ro.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici